Říjen 2009


Životopis Ashley

31. října 2009 v 15:02 ->AsHlEy TiSdAlE<-

Povolání: Herečka, zpěvačka, modelka
Věk: 24
Datum narození: 2. 07. 1985
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak aktuální horoskop »
Výška: 160 cm

Životopis

Ashley Tisdale, celým jménem Ashley Michelle Tisdale se narodila 2.7.1985 ve West Deal, New Jersey. Je to úspěšná modelka, herečka a zpěvačka, která se narodila ve znamení raka. Žije ve Spojených státech amerických.

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva Maddie Fitzpatrick hlavních postav.Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role namyšlené a rozmazlené barbie Sharpay Evans v televizním filmu High School Musical ,High School Musical 2,High school musical 3 - Senior Year.Ale nezůstává jen u HSM. Kromě dabování pro Disney má i jiné filmové projekty jako They came from upstairs nebo Picture this!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album Headstrong vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said she said a Suddenly. Její nové album se jmenuje Guitly Pleasure můžeme na něm najít písně Overrated,It´s alright ,It´s ok,acting out,Delete you a mnoho dalších. Ashley má nového přítele který se jmenuje Sccot a je to hudební producent, možná že se stane Ashleynim producentem, kdo ví.



Rodiče: Lisa Tisdale a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jeniffer Tisdale.
Nejlepší Přátele:Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Zac Efron a mnoho dalších.


Filmografie Miley

31. října 2009 v 14:46 ->MiLeY cYrUs<-
2010 -The Last Song
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role: Hannah Montana
2008 -Hannah Montana: One in a Million role: Hannah Montana / Miley Stewart
2007 -Super drbna (Gossip Girl) role: Hannah Montana
2007 -Hannah Montana: Živě z Londýna (Hannah Montana: Live in London) role: Hannah Montana
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Girl at Pool
2006 -Hannah Montana role: Hannah Montana
2003 -Velká ryba (Big Fish) role: Ruthie - Age 8


Abych vám pravdu řekla tak High school musical 2 jsem ji nejdřív neviděla ae koukla jsem se znovu a ona tam opravdu byla

Nenalíčená Ashley

30. října 2009 v 19:20 ->AsHlEy TiSdAlE<-
Kohopak to tady máme že by Ashley?

http://cm1.theinsider.com/media/0/48/68/MR_19456pcn_Ashley08.0.0.0x0.333x500.jpeg

Nenalíčená Miley

30. října 2009 v 19:17 ->MiLeY cYrUs<-
Já si myslim že na Miley to moc vidět není...co vy na to??

http://4.bp.blogspot.com/_u6O6Bpz3mDw/SYj6qv3rUsI/AAAAAAAAAps/esLuF2Wkjrg/s400/mileytight.jpg

http://cdn.buzznet.com/media/jjr/headlines/2009/01/miley-cyrus-grandma-bonding-time.jpg

http://img2.timeinc.net/people/i/2008/news/080407/miley_cyrus240.jpg

Životopis

30. října 2009 v 19:11 ->MiLeY cYrUs<-

Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka
Věk: 16
Datum narození: 23. 11. 1992
Místo narození: Nashville, Tennessee, USA
Znamení: Střelec aktuální horoskop »
Výška: 164 cm

Životopis

Miley Ray Cyrus, rodným jménem Destiny Hope Cyrus, je americká herečka, zpěvačka a textařka. Známá je především díky své roli Miley Stewart alias Hannah Montana v americkém televizním pořadu Hannah Montana, který vysílá televize Disney Channel.

Miley Cyrus se narodila v Nashville ve státě Tennessee a je dcerou Leticie Tish a country zpěváka Billyho Ray Cyruse. Má dva nevlastní bratry - Christophera Codyho a Trace Cyruse, dále má nevlastní sestru Brandi, mladšího bratra Braisona a mladší sestru Noah, která je také herečkou. Navštěvovala střední školu Heritage Middle School a byla zde roztleskávačkou. Vyrůstala na farmě svých rodičů kousek od Nashville.

O herectví se Miley Cyrus začala zajímat ve svých 9-ti letech, kdy se svojí rodinou dočasně bydleli v Torontu v Kanadě. Na televizních obrazovkách se poprvé objevila v televizním seriálu jejího otce zvaném "Doc", kde hrála dívku Kylie. V roce 2003 si zahrála v úspěšném filmu Big Fish (Velká Ryba) od Tima Burtona. Největší zlom její kariéry nastal, když vyhrála casting na hlavní postavu v sitcomu Hannah Montana. Podle viceprezidenta Disney Garyho Marshe, byla Miley Cyrus do role obsazena díky své energické povaze.

24. října 2006 vydalo Walt Disney Records první soundtrack k pořadu Hannah Montana. Tento soundtrack obsahoval 8 songů, které v pořadu zazpívala Miley Cyrus v roli Hannah Montany. 26. Června 2007, přesně 8 měsíců po vydání prvního soundtracku, vydává Miley Cyrus dvojalbum nazvané "Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus". První CD sloužilo jako soundtrack k seriálu Hannah Montana a druhé bylo jejím debutním sólovým albem. Sama si napsala 8 z 10 písniček na tomto albu. Song "See You Again" se stal její první písničkou, která se umístila v top 10 v hitparádě Billboard Hot 100.

O rok později vydává Miley Cyrus své druhé album Breakout. Tato deska je prvním albem Miley Cyrus, která nemá žádnou spojitost se sitcomem Hannah Montana. Singl "7 Things" se stal jejím nejúspěšnějším hitparádovým singlem, na který je Miley velice pyšná a sama si singl složila. Také song Fly on The Wall (Moucha na zdi) má Miley velice ráda.

18. Října 2007 se vydala na tour jako Hannah Montana. Tour odstartovala v St. Louis, Missouri a kvůli obrovskému zájmu byla prodloužena až do 31. Ledna 2008. Počet vystoupení tak dosáhl neuvěřitelného čísla 69. 14. Září 2008 vystoupila s několika ostatními umělci v Gibson Amphitheatre, Universal City, Kalifornie na benefičním koncertu, jehož výtěžek šel na výzkum rakoviny.

Podle časopisu Parade a US Weekly si Miley Cyrus vydělala v roce 2007 krásných 18,2 milionů.

V rozhovoru pro noviny USA Today uvedla, že víra v Boha je hlavní věc a že právě díky bohu pracuje v Hollywoodu. V rozhovoru pro časopis Parade dodala, že se svojí rodinou chodí pravidelně do kostela.

V červnu 2009 se konečně u nás v kinech objeví film "Hannah Montana ve filmu". Miley bude muset udělat životní rozhodnutí a určitě se i zasmějete. Je to zas něco nového a v Americe to má veliký úspěch.

Miley byla už i v Bílém domě na přání Obamových dcer.
Miley trpí hypoglykémií (vážnou chorobou podobnou cukrovce), podobně jako Nick Jonas, ovšem ten má cukrovku.


Zoner photo studio 11

30. října 2009 v 16:50 ->PrOgRaMy<-
Podle mě úúplně super program na úpravu fotek....fakt jestli nějakej program na upravu hledáte tenhle je fakt SUPROVEJ!!!

LICENČNÍ KOD JE : QO23W-11E3W-HHVJF-ETKGN

Zoner Photo Studio download


HaNnAh MoNtAnA ve filmu !!

30. října 2009 v 13:12 ->HaNnAh MoNtAnA<-
http://www.youtube.com/user/TvSerialy#p/c/657797694B195C1D/8/qdDWuIWpbuI


Líbí se ti tu

29. října 2009 v 17:36
Zatim teprve začínám a mám blog od 27.10.2009...ale i tak mě zajíma jestli se ti tady aspon trochu líbí...








Miroslav Donutil-a

29. října 2009 v 16:57 ->AdReSy CeLeBrIt<-
Zuzana Mainusova&Marta Seitlová
Moravská umělecká agentura Brno
Anenská 10
Brno
602 00